Årets Billede 2007

Årets Billede. Klubbens medlemmer må indlevere årets bedste billede til konkurrencen, som bliver bedømt af en udøvende kunstner uden den sædvanlige “fotoklub-skoling”, der præger fotoklubdommere.

Årets dommer er Marianne Weber, der blandt meget andet er kendt for tryk på hjemmelavet papir.

Marianne gav en meget personlig og engageret bedømmelse. Og overraskede forsamlingen med valget Årets Billede, som traditionen byder. Et godt billede defineres af beskueren, og Marianne formår at sætte definitionen i en kontekst, der efterfølgende er åbenlys for forsamlingens beskuere.

Vinderen af Årets Billede 2007 er Ole Helles med et dejlig billede fra stranden, som enhver ønsker at have som minde fra en familietur til stranden, og som den ikke familiere alligevel kan forstå ud fra havets råhed, bølgernes brusen, blæsten i ansigtet og samværet med hunden i det vilde element.

Ole Helles modtog vandrepræmien, en bokskamera med sølvplade.

Gemt Under Årets billede, klubkonkurrence // Skriv en kommentar