Fototur til København

Østfyns Fotoklub på fototur til København en lørdag i juni fuld af gode oplevelser og mange fotografier fanget i kameraernes linser.

De “orange” billetter var sikret til hovedstaden, og et antal fotoemner fundet på for at sætte tankerne i sving til en lille konkurrence for dagen.

Den Sorte Diamant med en fotoudstilling i kælderen blev startskuddet. Men det røde lys i en naboudstilling var nok dagens største kickstarter.

Hovedstadens arkitektur, Metro, byens liv, farverige indbyggere, turister og studenter var en guldmine af gode motiver.

Dagen blev afsluttet med en øl i Nyhavn og en god bøf på Cafe Stella, inden toget kunne fragte de trætte fotografer tilbage til Nyborg.

Gemt Under Fototur // Skriv en kommentar