Klub for fotointeresserede på Østfyn

Østfyns Fotoklub flytter lokaler

Østfyns Fotoklub er blevet ramt af Nyborg Kommunes omstrukturering af bl.a. daginstitutioner. Efter i en årrække at have haft gode lokaler i kælderen under “Tårnborg”, er klubbens lejemål blevet opsagt per 31. januar 2012. Årsagen er, at Børnehaven Tårnborg bliver udvidet med flere børn fra bl.a. Børnehaven Østerøvej, som lukker i sommeren 2012.

Efter en periode med mismod er det nu lykkedes at finde nye lokaler til Østfyns Fotoklub i tagetagen på Birkhovedskolen.
Efter gode år i lokalerne under Tårnborg, er det en glæde at kunne se frem til end og bedre lokaler på Birkhovedskolen. Større lokaler, mere lys, adgang til større møderum, samt endda et nyt mørkekammer bliver muligt.

I lokalerne under Tårnborg blev mørkekammeret nedlagt i et ønske om nyt fremvisningsrum til digitale billeder. Fremvisningsrummet nåede ikke at blive taget i brug inden opsigelsen af lejemålet var et faktum.
I de nye lokaler på Birkhovedskolen vil der være plads til begge aktiviteter.

Hvad der i de mørke novemberdage pegede mod klubbens endeligt, peger i det nye år mod lysere tider og mulighed for øgede aktiviteter og plads til flere medlemmer.

Gemt Under Nyt // Skriv en kommentar

Kommentarer: Skriv din mening!

Skriv et svar

  • Fotoklubben

    Gennem vore klubaftener og konkurrencer forsøger vi at inspirere hinanden til at blive bedre fotografer, eller blot at nyde det gode fotografi i fællesskab. Vil du være med?

  • Program

    2018-1 liste i PDF

  • 2018-1 kalender i PDF

  • Admin

Powered by Wordpress Valid XHTML 1.0 Transitional Blogline-w2-3c, tema af M@dzzoni.dk Subscribe via RSS