Årets billede 2012

Årets billede blev i år vundet af Helene Jensen, godt gået. Dommerens ord til helenes billed var. Citat.

Jeg har valgt dette billede som årets billede, da det er det eneste billede, hvor jeg ikke finder en eneste ting ved billedet, som jeg godt kunne tænke mig var anderledes.

Billedet er super skarpt og har super flot opsætning.

Der er bevægelse i billedet, da pigens mund er delvis åbnet. Tænderne giver billedet en flot skarp kontrast, samt de markerede fingerringe.

Dejligt, at man har valgt en pige med fregner, det giver billedet et specielt udtryk.

Næsen, munden og placeringen af hånd med fingerringene er placeret i det gyldne snit og giver billedet en naturlig læseretning.

Billedets titel hjælper med at læse billedets historie. Man kan godt se på pigen, at hun er forelsket, drømmene og glad. Det er et sødt lille, forelsket smil gemt i den let åbnede mund.

Gemt Under Årets billede // Skriv en kommentar