2017 – opstart af ny sæson

Østfyns Fotoklub holder juleferie frem til 12. januar 2017

Klubben tager gerne nye medlemmer ind – så mød bare op den 12. januar 2017 kl. 19.00 i klubbens lokaler:  Kgs. Bastionsvej 2 kld., 5800 Nyborg

Eksempler på aktiviteter i løbet af året:

Billedfremvisning:  Alle bidrager med god konstruktiv kritik, så vi kan hjælpe hinanden til at blive bedre fotografer

Fælles fotografering – ude eller inde  (hav altid kamera med til klubaften)

Heldags fototur til aftalt destination enten en lørdag eller en søndag  (i 2016 har v  haft fællesture til Knudshoved, Odense, Sulkendrup Mølle og Århus)

Eksternt besøg – eller se aktuelle fotoudstillinger

Eksterne og interne fotokonkurrencer

Egen udstilling: Hvert år, den første weekend i december, afholder vi vores egen fotoudstilling i Anders Draghes Gård i Nyborg (i 2016 havde vi 229 gæster)

Vi glæder os til at møde hinanden igen – og til at tage imod DIG.

På klubbens vegne / Connie Geert-Jørgensen, formand

Gemt Under Klubaften // Skriv en kommentar