Vi mødes torsdage kl. 19.
Møderne har forskelligt indhold fra gang til gang, men f.eks. tages aktuelle emner op, indbudte gæster viser deres arbejde, eller vi ser og vurderer klubbens medlemmers arbejde.

I årets løb afholder vi forskellige arrangementer. Bl.a. afholder klubben hvert år en fotoudstilling på Anders Draghes Gård, der repræsenterer medlemmernes produktion i det forløbende år.

Vi arrangerer fototure mindst en gang om året. Yderligere deltager/arrangerer vi også en fototur hvert år sammen med andre fynske fotoklubber.

Hvert år i november afholder/deltager vi i den fælles fynske fotokonkurrence, som hedder Fælles Fynske.

Medlemmer har mulighed for at sende billeder til forskellige fotokonkurrencer, både i Danmark og i udlandet, hvor flere af medlemmerne har fået antaget deres billeder.

Efterårets emne: Arkitektur