Vi mødes torsdage kl. 19.
Møderne har forskelligt indhold fra gang til gang, men f.eks. tages aktuelle emner op, indbudte gæster viser deres arbejde, eller vi ser og vurderer klubbens medlemmers arbejde.

I årets løb afholder vi forskellige arrangementer. Bl.a. afholder klubben hvert år en fotoudstilling på Anders Draghes Gaard, der repræsenterer medlemmernes produktion i det forløbende år..

Vi arrangerer fototure mindst en gang om året. Yderligere deltager/arrangerer vi også en fototur hvert år sammen med andre fynske fotoklubber.

Hvert år i november afholder/deltager vi i den fællesfynsk fotokonkurrence, som hedder Fælles Fynske.

Vi har en intern fotokonkurrence der løber over 3 runder hvert år. Billederne fra hver runde bliver bedømt af andre fotoklubber eller andre udefra, og der bliver kåret en rundevinder. Når året er omme, bliver det gjort op hvem der har fået flest point.

Medlemmer har mulighed for at sende billeder til forskellige fotokonkurrencer, både i Danmark og i udlandet, hvor flere af medlemmerne har fået antaget deres billeder.

PDF iconProgram efterår 2014