Østfyns Fotoklub er en klub for fotointeresserede, bosat på Østfyn.

Østfyns Fotoklub holder til i kælderen på i Aktivitetshuset Vestervold (tidligere Vestervold Skole), Kgs. Bastionsvej 2, 5800 Nyborg og har p.t. cirka 10 medlemmer.

Vi mødes torsdage fra kl. 19 til cirka 21.30.

Klubben er medlem af SDF (Selskab for Dansk Fotografi), hvorigennem man får mulighed for at sende billeder til udenlandske saloner. SDF udgiver SDF-bladet, som giver nyheder og inspiration til alle medlemmer.

Hvis du får interesse i at høre mere om, hvad vi er for nogle, og hvad vi laver, er du velkommen til at ringe til formanden eller bruge kontaktformularen.