Klub for fotointeresserede på Østfyn

1. Runde 2013

Så er 1. runde 2013 kommet tilbage. Dommer var fotogruppen Hus 88, de kom med rigtig mange fine kommentere til vores billeder. De var nået frem til at Lisa Winther skulle vinde 1. pladsen i Monocrome med kommentaren til vinderbilledet (Velkomponeret med klar fortælling. Udtrykket i pigens ansigt er ”rigtigt”) og Erik Spangholm blev vinder i Farvebilleder med kommentaren (Godt motiv. Frilægningen af motivet er lykkedes godt. Relevansen af baggrunden er dog ikke indlysende. Det er uklart, hvor han ser hen og hvad han kigger på (de mørke pletter kunne godt have være fjernet). Det er en fin detalje at hænderne er med. Bør dog beskæres lidt i venstre side.) Tillykke til dem

 

Lisa WintherErik Spangholm

Gemt Under Ikke kategoriseret // Skriv en kommentar

Kommentarer: Skriv din mening!

Skriv et svar

  • Fotoklubben

    Gennem vore klubaftener og konkurrencer forsøger vi at inspirere hinanden til at blive bedre fotografer, eller blot at nyde det gode fotografi i fællesskab. Vil du være med?

  • Program

    2018-1 liste i PDF

  • 2018-1 kalender i PDF

  • Admin

Powered by Wordpress Valid XHTML 1.0 Transitional Blogline-w2-3c, tema af M@dzzoni.dk Subscribe via RSS